kom naar de eerste autoloze zondag in Aalst

Beste fietsvrienden,

Graag vragen wij je er even attent maken op onze fietszoektocht tijdens Autoloze zondag.

Fietsersbond Aalst* was van in het begin vragende partij aan de Aalsterse beleidsmakers om een autoloze zondag te organiseren.  Het heeft uiteindelijk enkele jaren geduurd en sommige steden in de buurt waren ons intussen voor.  Nu de kogel is door de kerk en wij zijn verheugd u mogen aan te kondigen dat wij op 20 september een fietszoektocht voor het ganse gezin organiseren. 

Inschrijven kan op de Hopmarkt (vanaf 12 u) en iedereen rijdt op eigen tempo deze gezellige tocht uit, max. 15 km.  We rijden langs de 3 activiteitenpleinen, Astridpark en Denderkaaien en gaan intussen op zoek naar originele architectuur, kunst en uiteraard hebben we volop aandacht voor de fietsveiligheid in onze stad.

Na afloop wordt iedereen verwacht op de Hopmarkt om de zoektochtlijst in te leveren.  We delen heel wat waardevolle prijzen uit – bekendmaking van de winnaars gebeurt via www.fietsersbond-aalst.be en onze facebook pagina.

Iedere deelnemer krijgt als aandenken tevens een ‘FBA’ gepersonaliseerde praktische drinkfles aangeboden en lekkere extra’s voor onderweg.

De Aalsterse Fietsersbond maakt deel uit van de Vlaamse Fietsersbond  en ijvert voor meer mensen veilig op de fiets. Wist je dat de fiets voor korte verplaatsingen meestal het snelste vervoermiddel is in de stad en vooral een bijzonder milieuvriendelijk alternatief is voor de wagen.  Daarnaast willen we in onze stad het aanspreekpunt zijn voor burgers die problemen willen signaleren en creatieve oplossingen hebben.

Lees hier onze NIEUWSBRIEF

Plaats een reactie